Over ons

Fourteam is een dienstverlenende organisatie die zich bezig houdt met het op tijdelijke & langere basis inzetten van ICT-specialisten en aanverwanten gebieden.

Waar staat de naam Fourteam voor:
De naam Fourteam is niet zomaar tot stand gekomen. Als team bieden wij middels de synergie tussen klant, medewerker, techniek en informatie op het gebied van ICT/Automatisering & data verwerking en verstrekking op alle platformen graag de oplossing.

De medewerkers van Fourteam zijn geselecteerd op hun persoonlijke kennis en vaardigheden, daarnaast vindt regelmatig bijscholing plaats teneinde de ontwikkelingen binnen de ICT-Sector te kunnen volgen.

Relaties

Wat is de betekenis van Fourteam voor haar relaties:
Dienstverlening in de automatisering is de drijfveer waar Fourteam zich dagelijks enthousiast voor inzet. Tevens maken wij ons sterk om aan elk verzoek voor analyse, advies en detachering te voldoen. Regelmatig vindt er een overleg plaats tussen klant en medewerker over de voortgang van het project. Het meedenken van Fourteam en haar medewerkers is dan ook vanzelfsprekend. Ondanks de schaarste van ICT-specialisten is Fourteam in staat om op bijna elke aanvraag een gekwalificeerde medewerker voor te stellen, tegen betaalbare tarieven.

Waarom kiezen medewerkers voor Fourteam:
De korte lijnen binnen de organisatie van Fourteam zorgen voor een prettige en professionele werksfeer. Naast de regelmatige zowel formele als informele personeelsbijeenkomsten ter versterking van de teamgeest worden in persoonlijke gesprekken met de medewerkers de project voortgang geëvalueerd. Om de kwaliteit naar de markt te kunnen garanderen en in het belang van de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers is het een must dat onze medewerkers regelmatig cursussen volgen ter verbreding van hun kennis. Dit alles naast een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.